Dodano: 2007-10-06 13:56
| Kirke_Femme_Fatale napisał(a): |
| Blad Dasstinku ! xD
Widzisz i to jest fenomen tego ze PIS ma szanse na wygrana z powodow ze ludzie nie ida glosowac bo "zapewne i tak wygra, i i tak bedzie jak bylo". xD :lol: |
Nie do konca zrozumialas, badz nie jasno sie wyrazam. Moj glos na "partie smierdzieli z nad Warty" w ZADEN sposob nie utrudni PiSowi wygranej, a nie ZAMIERZAM glosowac na PO tylko na zlosc PiSowi...
Panowie Pasek, Kostuch i Phantom nie offtopujcie, litosci moderatorom ;]
Dodano: 2007-10-06 14:44
| Dasstin napisał(a): |
| . Moj glos na "partie smierdzieli z nad Warty" w ZADEN sposob nie utrudni PiSowi wygranej, a nie ZAMIERZAM glosowac na PO tylko na zlosc PiSowi... |
Dasstin nie moge się tu w pewnej części z Toba nie zgodzic, nic gorszego niż głosować na kogoś na kogo ma inne poglady na życie w polsce .
Tylko druga strona jest taka ze to nasz obywatelski obowiązek i przydałoby sie krzyzyk na droge komuś przyłożyć.
Dodano: 2007-10-06 14:54
| KostucH napisał(a): |
[quote:2d1a5860fe="Phantom"]a zauwazylem u ciebie dosc interesujacy wasik spod znaku "blekitnej ostrygi"
taka refleksja ![]() |
no akurat jesli chodzi o nasze foty i wygląd phantomie to gwarantuję, że to twe więcej osób określa mianem gejowskich 8) lub co najmniej metroseksualnych
ale wróćmy do tematu 8)
Dodano: 2007-10-06 14:57
| Paskievicz napisał(a): |
[quote:c18b7bac72="KostucH"][quote:c18b7bac72="Phantom"]a zauwazylem u ciebie dosc interesujacy wasik spod znaku "blekitnej ostrygi"
taka refleksja ![]() |
no akurat jesli chodzi o nasze foty i wygląd phantomie to gwarantuję, że to twe więcej osób określa mianem gejowskich 8) lub co najmniej metroseksualnych
ale wróćmy do tematu 8)[/quote:c18b7bac72]
zróbcie sobie ankiete na forum - Kto jest bardziej gejowaty?
Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy
Dodano: 2007-10-06 17:35
A tak wracając do tematu to nie wiem czy w tym roku zagłosuję, bo w sumie to nie mam na kogo. Nikt mnie jakoś nie przekonuje 
Dodano: 2007-10-06 19:11
Dasstin -> Widzisz a wlasnie ze utrudni, bo jak oddasz glos wiecej na inna partie to inna partia ma szanse wygrac xD Niestety JA osobiscie wole wybrac tzw. "mniejsze zlo" niz pozniej narzekaz ze rzadzi glupia partia, a tak przynajmniej stwierdze w razie co, ze moglo byc gorzej gdyby rzadzil PIS hehehe xD
Ps. Popieram wypowiedz co do ankiety hehehehe xD i bacznie czytam co bedzie dalej Pask kontra Phantom xD lol
Moze jakie zaklady co? xD
Albo zrobmy depate w tym temacie :lol:
Dodano: 2007-10-06 19:55
| Kirke_Femme_Fatale napisał(a): |
|
Albo zrobmy depate w tym temacie :lol: |
ale na stojąco 8)
Dodano: 2007-10-07 18:07
| Allanon23 napisał(a): |
| [quote:2d715e3105="Envy"]A moim rodzice dostali łapówke od naszej moherowej babci żeby na PIS głosowac XD. Mnie namawiają żebym też udawała że głosuję na PIS(no ja mam nadzieje że nie będą na nich na serio głosowac O_o) , bo wtedy babcia sie bedzie cieszyc i dalej bedzie im pieniadze pożyczac hehehe. Pamiętam jak kiedyś rodzice sie pożarli z babcią i ciotką bo one popierają PIS a babcia to o J. Kaczyńskim mówi " nasz kochany Jareczek"...to jak kiedyś ją sprostowałam i powiedziałam, że nie nasz tylko jej to sie oburzyła bo to musi byc też i mój ukochany bo jest premierem i że My go wybraliśmy, nie wazne czy głosowalam na inną partie niż PIS, ja ich mam wszystkich kochac bo oni są w rządzie a skoro tam są to jest to ingerencja samego boga (litości...) i och ach jakie te podatki wysokie ale 2 dychy na tace musza byc...
Fajną mam rodzinke co nie?? XD |
Pozdrawiamy Babcie :)[/quote:2d715e3105]
Dodam jeszcze że ta moherowa babcia jest od strony matuli, za to od strony ojca mam dziadka komuniste :D
Dodano: 2007-10-07 20:22
Wygra PIS i tyle na ten temat.
Forever Begins.
Dodano: 2007-10-07 22:16
aja chce LiDa
"wróć do nas komuno, w góry i nad morze ..." 8)
Dodano: 2007-10-07 22:36
LiD to farbowane lisy, oni ciągle zmieniają nazwy, ale to jest ta sama drużyna wciąż. Oni nas nauczą demokracji - członkowie systemu komunistycznego. :roll:
Forever Begins.
Dodano: 2007-10-08 06:45
przecież oni od zawsze grają tymi samymi składami tylko czasy sie zmieniają i wszystko co przechodziło kiedyś gładko, dziś nie zawsze jak chce - PARODIA
Dodano: 2007-10-08 15:42
Słuchajcie - coraz bardziej jestem przerażona faktem ze PiS prowadzi w sondazach i to ostro, bynajmniej tak doczytałam sie we wczorajszej polityce.......... :x
Dodano: 2007-10-08 16:16
Sondaże przecież przeprowadza się na wybranej grupie osób ... i ta wybrana grupa z reguły nie jest przypadkowa ...
Dodano: 2007-10-08 17:21
Dzisiaj na wykładzie mój profesor opowiedział o swoim spotkaniu z Czesławem Kiszczakiem. Ich rozmowa zeszła na demokratyczny przewrót w 89 roku. W pewnym momencie Kiszczak powiedział, że oni oddali władzę odpowiedzialnej części opozycji. Profesor spytał się , jak ma to rozumieć. Na to Kiszczak mu odpowiedział, że jak wszedł do sali obrad sejmu,kiedy premierem był Mazowiecki, i spojrzał na prawo- jego agenci, na lewo- jego agenci , przed siebie- jego agenci.
Forever Begins.
Dodano: 2007-10-08 17:31
| Nenar napisał(a): |
| Sondaże przecież przeprowadza się na wybranej grupie osób ... i ta wybrana grupa z reguły nie jest przypadkowa ... |
Dodano: 2007-10-08 17:44
| Sleeping_Giant napisał(a): |
| LiD to farbowane lisy, oni ciągle zmieniają nazwy, ale to jest ta sama drużyna wciąż. Oni nas nauczą demokracji - członkowie systemu komunistycznego. :roll: |
kiedyś Moskwa, teraz Bruksela :lol:
Dodano: 2007-10-10 14:21
Nie wierzę że coś się zmieni... PiS zapewne wygra i co dalej??? W PO-PiS nie wierzę! A jakby wygrała PO (jeżeli już to zapewnie minimalnie z PISem) to też nieciekawie może być - PO-LID. Choć w przypadku wygranej PO wolałbym aby zawiązali koalicję z LIDem niż z PISem! PIS należy odsunąć od władzy za to co robili przez te zmarnowane dla Polski 2 lata!!! Tych ludzi nie można po prostu dopuścić do władzy ponownie! NIECH WYGRA PO!!!! TO JEDYNA SZANSA NA PRZYWRÓCENIE NORMALNOŚCI W NASZYM KRAJU!!! AMEN!
"Niech Mrok bedzie z Wami"
Dodano: 2007-10-10 15:41
| Xymox napisał(a): |
| NIECH WYGRA PO!!!! TO JEDYNA SZANSA NA PRZYWRÓCENIE NORMALNOŚCI W NASZYM KRAJU!!! AMEN! |
Z całym szacunkiem dla Twoich podlądów, ale nie ma sie co łudzić ze po wygranej PO bedzie normalnie :!:
Trzeba wyrzucić cały system "odkurzyć" ulice Wiejską i zacząć od nowa...
Tak jak to było od roku 1918(czyli odzyskania przez Polske niepodległości)w Polsce kształtowały sie różne ośrodki polityczne w Sejmie...zastanawiam sie czy politycy sa wogole przygotowani do rządów parlamentarnych przecież oni, realizuja dalsze własne ambicje<to troche nie w temacie już, zagłebiłam sie ot co..>
Dodano: 2007-10-17 19:19
Ja pójdę zagłosować tylko po to, aby PiS miał jak najmniejsze poparcie i nie wygrał ponownie wyborów. Co do partii to w sumie nie wiem, dla mnie nikt nie jest na tyle wiarygodny, aby powierzyć mu rządzenie Polską.
Dodano: 2007-10-17 22:01
| efunia napisał(a): |
| Ja pójdę zagłosować tylko po to, aby PiS miał jak najmniejsze poparcie i nie wygrał ponownie wyborów. Co do partii to w sumie nie wiem, dla mnie nikt nie jest na tyle wiarygodny, aby powierzyć mu rządzenie Polską. |
Nie obraź się,ale twoja wypowiedź jakoś dziwnie koresponduje z twoim avatarem.
Forever Begins.
Dodano: 2007-10-20 11:40
[quote=&quot;Sleeping_Giant&quot;][quote=&quot;efunia&quot;]Ja pójdę zagłosować tylko po to, aby PiS miał jak najmniejsze poparcie i nie wygrał ponownie wyborów. Co do partii to w sumie nie wiem, dla mnie nikt nie jest na tyle wiarygodny, aby powierzyć mu rządzenie Polską.[/quote] Nie obraź się,ale twoja wypowiedź jakoś dziwnie koresponduje z twoim avatarem.
[/quote]<br /><br />Nie obrażam się, ale każdy ma prawo mówić i myśleć co chce. Chyba po to jest formu, aby móc wyrażać swoje poglądy.
Dodano: 2007-10-20 12:27
Dodano: 2007-10-20 12:32
[quote=&quot;efunia&quot;]Ja pójdę zagłosować tylko po to, aby PiS miał jak najmniejsze poparcie i nie wygrał ponownie wyborów. Co do partii to w sumie nie wiem, dla mnie nikt nie jest na tyle wiarygodny, aby powierzyć mu rządzenie Polską.[/quote]<br />zagłosuję na niego, żeby tamten nie wygrał ...<br />ech <br />
Dodano: 2007-10-20 12:39
[quote=&quot;efunia&quot;]Ja pójdę zagłosować tylko po to, aby PiS miał jak najmniejsze poparcie i nie wygrał ponownie wyborów. Co do partii to w sumie nie wiem, dla mnie nikt nie jest na tyle wiarygodny, aby powierzyć mu rządzenie Polską.[/quote]<br /><br />Identycznie myśle. Wcześniej nigdy nie chodziłem na wybory, bo mnie to nie interesuje. Teraz zreszta też tak jest, ale wcześniej działania partii rządzącej mnie tak nie raziłi. Ani nie były super dobre, ani super złe. Ale tym razem nie podoba mi się to co czynił PiS (oprócz tępienia łapówkarstwa), wiec ide zagłosować na PO. PO bo to jedyna partia, która ma szanse wygrać z PiS i bardziej na zasadzie cokolwiek byle nie PiS. A w programy wyborcze i tak nie wierze, zawsze dużo obiecują, ja sobie ich rozlicze z tego co robiłi a nie obiecywali.<br />